2,5 zits bank Opal van LaForma
2,5 zits bank Opal van LaForma

Stijlvolle bank met knopen in de rug

lichtgrijze stof

639
incl. 21% BTW
Vind je dit product ergens goedkoper? Laat het ons weten! Als het echt om hetzelfde product gaat, geven wij jou dezelfde prijs als die je gevonden hebt.
De 5 voordelen van Levaleva!
Vragen? Bel 06 1586 6851 of mail naar klantenservice@levaleva.nl

Gratis bezorging

Levering binnen 3 weken


Product in de winkel zien?
Bel ons op 058 2124289 !
Product details & specificaties

Scandinavisch, klassiek of modern interieur ? Bank Opal past met zijn eigentijdse uitstraling in iedere stijl. Mooie decoratieve knopen sieren de rugleuning.De slanke hoge eikenhouten pootjes geven een ruimtelijk effect. Bank Opal is leverbaar in licht en donkergrijs. Een bijpassende fauteuil is er natuurlijk voor je bij bestellen.

Merk La Forma
kleur Grijs
Collectie Laforma
Hoogte (in cm) 80
Diepte (in cm) 85
Breedte (in cm) 192
Materiaal Stof
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 3 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met Ideal, credit card of betaling via Afterpay.
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en correcte bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren. 
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij helpen graag! 
Bel ons op 058 2124289 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!

.