Corland Hornell rib hoekbank beige
Corland Hornell rib hoekbank beige

Moderne rib hoekbank Hornell

Beige betaalbare hoekbank

1399
incl. 21% BTW
Vind je dit product ergens goedkoper? Laat het ons weten! Als het echt om hetzelfde product gaat, geven wij jou dezelfde prijs als die je gevonden hebt.
De 5 voordelen van Levaleva!
Vragen? Bel 06 1586 6851 of mail naar klantenservice@levaleva.nl
Hornell hoekbank beige is een echte lounge bank. De grove rib straalt niet alleen zachtheid uit, maar de lounge bank zit en ligt ook heel lekker.

Gratis bezorging

Levering binnen 7-9 weken


Verkrijgbaar in
MODEL
Product in de winkel zien?
Bel ons op 058 2124289 !
Product details & specificaties

Hornell hoekbank beige

Hornell hoekbank beige: de ultieme lounge bank met hoge leuning. Waarvan de boven en onder kussens los zitten. Ideaal om in te ploffen maar ook om in te liggen. Je zakt lekker weg in deze rib hoekbank. De kussenhoezen kunnen eraf gehaald worden om te wassen. De afgebeelde hoekbank bestaat uit een 2.5 zits bank en een chaise longue. Je kunt overigens ook kiezen voor een Hornell hoekbank met 3 zits bank. Deze hoekbanken worden ook met armkussen geleverd. Onderdeel van de Hornell collectie zijn verder ook de loveseat tot 3 zits bank met 2 armleuningen.

Het merk Corland Classic 

Corland Classics is nieuw in Nederland. Een merk dat exclusief te verkrijgen is binnen Levaleva. Corland Classics ontwikkelt modern-klassieke, degelijke meubels die slim worden ontworpen en daarom veel goedkoper is dan vergelijkbare meubels, met dezelfde kwaliteit. Bij Levaleva vind je een unieke collectie bankstellen. Ben je op zoek naar meubels die niets meer hoeven te bewijzen? Kies voor Corland Classics!

Bekijk de PDF met alle mogelijkheden van deze bank »

Merk Corland
Snel Leverbaar N/B
kleur Beige
Hoogte (in cm) 88
Diepte (in cm) 217
Breedte (in cm) Divers
Zitdiepte (in cm) 56
Bezorging Dit meubel wordt standaard gratis door 2 man bij je thuisbezorgd en geïnstalleerd!
Materiaal Stof
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 3 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met Ideal, credit card of betaling via Afterpay.
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en correcte bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren. 
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij helpen graag! 
Bel ons op 058 2124289 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!

.