Brovst ribstoel turquoise
Brovst ribstoel turquoise

Brovst ribstoel turquoise

69
incl. 21% BTW
Vind je dit product ergens goedkoper? Laat het ons weten! Als het echt om hetzelfde product gaat, geven wij jou dezelfde prijs als die je gevonden hebt.
De 5 voordelen van Levaleva!
Vragen? Bel 06 1586 6851 of mail naar klantenservice@levaleva.nl
Elegant, retro en betaalbaar: de Brovst. De stoel is licht maar stevig en zit heerlijk, ook voor lange mensen. Een onvervalste bestseller!

Gratis bezorging

Levering binnen 1 week


Verkrijgbaar in
Met of zonder leuning?
Product in de winkel zien?
Bel ons op 058 2124289 !
Product details & specificaties
Merk Canvas Studios
Bestseller Ja
kleur Blauw
Hoogte (in cm) 83
Diepte (in cm) 52
Breedte (in cm) 49
Zithoogte (in cm) 48
Zitdiepte (in cm) 44
Armleuning (in cm) 69
Zelfmontage ja
Te zien in de showroom Ja
Onderhoud De Brovst is makkelijk in het onderhoud. Mocht er een vlek ontstaan, kun je die verwijderen met lauw water. Tip: Nooit wrijven, maar deppen, uitspoelen en opnieuw deppen!
Designer Canvas Studios
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 3 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met Ideal, credit card of betaling via Afterpay.
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en correcte bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren. 
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij helpen graag! 
Bel ons op 058 2124289 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!

.