Leva Basics Harlene 3-zits bank blauw
Leva Basics Harlene 3-zits bank blauw

Blauwe 3-zits bank Harlene

betaalbare moderne 3-zits bank

949
incl. 21% BTW
Vind je dit product ergens goedkoper? Laat het ons weten! Als het echt om hetzelfde product gaat, geven wij jou dezelfde prijs als die je gevonden hebt.
De 5 voordelen van Levaleva!
Vragen? Bel 06 1586 6851 of mail naar klantenservice@levaleva.nl
De Harlene 3 zits bank blauw is een nuchtere 3-zits bank met mooie strakke belijning. Een bank die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende stijlen.

Gratis bezorging

Levering binnen 7-9 weken


Verkrijgbaar in
Product in de winkel zien?
Bel ons op 058 2124289 !
Product details & specificaties

Harlene 3-zits bank blauw

De Harlene 3-zits bank blauw is een nuchtere bank met mooie strakke belijning. Een 3-zits bank die zich gemakkelijk aanpast aan verschillende stijlen. De Harlene 3-zits bank is een zachte bank waarin je redelijk rechtop kunt zitten. De lage rug is zacht maar stevig.

Het merk Zodeco 

Zodeco is nieuw in Nederland! Een exclusief merk binnen LevaLeva. Zodeco ontwikkelt moderne rechtlijnige designmeubelen zonder poespas. Strakke ontwerpen die altijd goed staan in je interieur. Bij LevaLeva vind je een unieke collectie: eetkamerstoelen, fauteuils, tafels en kasten met de juiste balans tussen prijs en kwaliteit. Ben je op zoek naar betaalbaar design? Kies voor Zodeco.

Snel Leverbaar N/B
kleur Blauw
Hoogte (in cm) 82
Diepte (in cm) 90
Breedte (in cm) 224
Zithoogte (in cm) 48
Zitdiepte (in cm) 56
Armleuning (in cm) 72
Bezorging Dit meubel wordt standaard gratis door 2 man bij je thuisbezorgd en geïnstalleerd!
Detail 100% polyester
Onze service & garantie
Als je bij LevaLeva koopt, doe je een aanschaf zonder zorgen. Daar staan we voor!

  • Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder een garantie van minimaal 3 jaar. Voor sommige A-merken geldt zelfs een langere garantie.
  • Betaling kan met Ideal, credit card of betaling via Afterpay.
  • Wij staan bovendien voor snelle levertijden en correcte bezorging. Bezorging is vrijwel altijd gratis. (Lees meer over de uitzonderingen ») Bij onze huismerken wordt de bezorging verzorgd door PostNL of TransMission. In sommige gevallen wordt het meubel gedemonteerd geleverd om de transportkosten laag te houden; het meubel is dan altijd eenvoudig en zonder enige expertise te monteren. 
  • Onze levertijden zijn doorgaans de helft van gewone woonwinkels. De exacte levertijden staan in het oranje onder de productnaam en variëren afhankelijk van de voorraden.
  • Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Als je binnen 14 dagen toch niet tevreden bent, neem je gewoon contact met ons op. Wij helpen graag! 
Bel ons op 058 2124289 (ma-za 9:30-17:30). We helpen graag!

.